Her finner du nyheter som har gått ut på dato.

Siste nyheter

3. sep, 2015

29. jun, 2015

11. jun, 2015

11. jun, 2015

Nye klubbrekorder i skyting

Kjell-Rune Karlsen satte ny klubbrekord i skyting med 37 poeng i klubbmesterskapet 3. september. Han måtte likevel se seg slått av Johnny Skjørberg i finalen.
I innledende runde satte Vina Naidu ny klubbrekord for kvinner med 17 poeng.
Resultatene av klubbmesterskapet i skyting finner du på linken Klubbmesterskap

NM 2015: Tre sølv og to bronse til HPK

Det ble ikke den helt store medaljehøsten for HPK i årets NM. For første gang på lenge ble vi uten gullvinnere. Johnny Skjørberg slo til med sølv i skyting. Daniel Hushovd og Harald Tronrud tok sølv i dobbel for +65, og de gjentok bedriften i samme øvelse for +55. Våre nyinnmeldte venner fra Nordland, Ivar og Berit Ramsvik, tok bronse i +65, og Geir Høistad og Birger O. Hansen sikret en bronsemedalje i +55. 
I flere av øvelsene var våre spillere med i spennende sluttspill, men det ble for mye stang ut i år.
Mange erfarne spillere kunne konstatere at nivået i NM er blitt høyere i de fleste greinene. 
Alle kunne delta i en unison hyllest til arrangørene, som avviklet det hele prikkfritt i strålende sommervær på Driv ILs bane i Ytre Enebakk.

Klubbmesterskapene er i gang

Se under klubbmesterskap! Der finner du oversikt over tidspunkt for KM i de ulike grenene. Åpen singel ble vunnet av Odd-Reidar Gulbrandsen

NM i skyting 3 kvalifiserte fra HPK

Johnny Skjørberg, Daniel Hushovd og Bjørn-Arne Nordhagen er klar for deltakelse i NM i skyting. Det er nytt av året at det foregår regionsvis kvalifisering i forkant av NM. Våre tre gutter tok Vestfoldregionens plasser

Del denne siden